VM i Badminton i Sevilla 05. til 10. juni 2001

 

Jette og jeg tog flyet herned medens Elin, Jan og Julie, Grethe og Johan og Otto og Ketty kørte i bil med campingvogn. Derfor boede vi alle på en campingplads. Jette og jeg i et lejet hus på pladsen. Herfra tog vi så ind til centrum, hvor Badmintonnen foregik.

Her er lidt billeder fra campinglivet:

 

 

Og her er sightseeing-billeder fra selve Sevilla og et kig over på verdensudstillingen EXPO fra 1992, der blev placeret på den kunstigt anlagte ø, Cartuja. I den forbindelse gennemførtes en omfattende byfornyelse og forbedring af infrastrukturen i form af en ny jernbanelinje, motorveje, broer (Alamillobroen) samt restaurering af offentlige bygninger og udbygning af hotelfaciliteter.

 

 

Bemærk også den femskibede katedral Santa Maria de la Sede (påbegyndt 1402) i flamboyant gotisk stil med mauriske træk. Den er en af verdens største gotiske kirkebygninger. Den erstattede en maurisk moské, hvis minaret fra 1184-96 i 1500-t. blev ombygget til klokketårn, La Giralda.

 

Og endeligt et af Jette og Peter Gade, som vi mødte på en restaurant. Der er en lille sjov historie bag dette billede, for Julie ville meget gerne fotograferes med Peter, og vi fik ham også til at stille op, men imens havde modet svigtet Julie og hun var stukket af, så Jette måtte altså stille op i stedet.