Velkommen her på min hjemmeside. Kig dig lidt omkring. Jeg håber den er så spændende, at du får lyst til at blive rigtig længe.....

Foredragssiden er der foreløbig et foredrag om Martinus og hans verdensbillede samt et foredrag om Maya-kalenderen.

Rejsesiden prøver jeg at dokumentere vore rejser, som efterhånden er blevet til temmelig mange. Det er egentlig blot en slags dagbøger til egen fornøjelse og til fastholdelse af, hvad vi har oplevet, da vi i alt fald har oplevet, at vores hukommelse lader meget tilbage at ønske.

Den omfatter nu beskrivelser af alle vore større og mindre rejser, kurser og ferier og kan måske bruges som inspirationskilde.

Herunder er en lille appetitvækker i form af 1 billede fra hver af vore ture. Der er 6 billeder i sort ramme fra Jorden-Rundt-2007-turen. De repræsenterer: Cambodia, Australien, Fiji, Hawaii og Californiens vestkyst(USA).

Der er også 5 billeder i ramme fra vores Kroatien-2014-tur, som foruden Kroatien omfattede Montenegro, Bosnien, Slovenien og Venedig.

Find disse ture og alle de øvrige under 'Rejser'. Her er vore rejser også opført i alfabetisk rækkefølge, så et bestemt rejsemål er lettere at finde. Her er også nu tilføjet et verdenskort med markeringer af, hvor vi har været.

Der er nu kommet et punkt mere. Jeg prøver at lægge lidt Slægtsforskning op.

Ellers er det bare at klikke på et af billederne herunder....