London 13. til 19. maj 2003

 

Denne tur kom lidt forvirret i stand, for det var meningen, at vi skulle have været til VM i Badminton i Birmingham, men den blev udsat pga. frygt for epidemien Sars. Den fik dog ikke rigtig fat alligevel, og VM'et blev afholdt om efteråret i stedet (og Lars og Jonas vandt guld), men vi stod med vores allerede bookede rejse hos Ryan Air og den kunne ikke aflyses, men skidt, så tog vi da bare til London i stedet. Der er altid spændende.

Ugen før havde vi været med Bente og Peer til Prag i et dejligt forårsvejr, men sådan var det ikke i London. Det var køligt og det øsede ned hele ugen, så vores sommertøj måtte suppleres med alt, hvad vi kunne skaffe af trøjer og regntøj.

Vi tog en hyggelig tur til Greenwich med båd frem og tilbage.

Herude fra kunne man også se The Millennium Dome, som stadig stod der. Det var ellers meningen, at den skulle fjernes igen efter Tusindårs-udstillingen.
 

Vi besøgte også det meget store og flotte Victoria & Albert Museum, som bl.a. indeholder mange af de kulturgenstande, som englænderne har hugget rundt omkring i verden.

 

Og så skulle der også være tid til et besøg hos Madame Tussauds, hvor vi kom i selskab med mange kendte mennesker.

Ellers travede vi bare rundt og hyggede os i denne dejlige by.

Selvom turen var lidt uorganiseret og vejret heller ikke var det bedste, så fik vi alligevel set en masse. Det er en god ting, vi har til fælles her. Sammen ka' vi - som vi plejer at sige.